sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Pinkki Florence itselle

Tässä uusin aikaansaannokseni.  Halusin tehdä Pinkin Traveller Woman -huivin seuraksi samasta langasta pitsipipon/myssyn.  Tämä lanka on siis Riikan torilta ilman vyötettä ostettu, 100-prosenttista villaa ja aika karheaa... En ole itse kovin herkkähipiäinen, joten ajattelin että vaikka normaalisti teen pipot merinovillasta, niin tämän kerran teen poikkeuksen.  Neuloin huivin yksinkertaisesta langasta, mutta lanka on sen verran ohutta, että tässä pipossa neuloin sitä kaksinkertaisena.

Ohje on Dropsin ja löytyy täältä. Tein sen vastikään siskolleni Dropsin valkoisesta Nepalista. Tämäkään ei jäänyt viimeiseksi Frorence-myssyksi, sillä aijon tehdä niitä syksyn aikana vielä muutaman lahjaksi. 

Käytin tällä kertaa ohjeesta poiketen ohuempia puikkoja (resorissa 3 mm ja sen jälkeen 4 mm), sillä halusin piposta vähän napakammman.  Siitä voisi itse asiassa vähentää pystysuunnassa yhden mallikerran, jos ei haluaisi siitä noin myssymäistä.  Itselleni tuo käy, sillä hiukseni on usein nutturalla ja nutturan pitää talvella  mahtua pipon alle.  Tästä tuli minusta juuri sellainen kun olin ajatellutkin! Resorin jälkeen möhlin vähän ohjeen kanssa, mutta se ei menoa haitannut.  
Malli: Florence
Lanka: 100% villaa
Puikot: 3 mm ja 4 mm

1 kommentti:

Liila kirjoitti...

Tuo väri käy niin kauniisti sinulle! Ihana malli, sekä neule sellainen, että sinä :)