tiistai 3. syyskuuta 2013

Syksyinen huivi ystävälle

Terve taas!

Ystävällä on tulevana lauantaina synttärit ja tein hänelle tällaisen huivin lahjaksi.  Ostin langat jo kauan sitten, vaikka en silloin vielä tiennyt mitä hänelle niistä tekisin.  Päädyin sitten huiviin.  Tämä on ihan perushuivi, jossa yhdistelin muutamaa eri huiviohjetta.  Lanka oli minusta kerällä kaunista, mutta valmiissa työssä en siitä pitänyt... Saajalla on vaalea, luonnonpunainen tukka eli jos jollekin, niin hänelle se saattaa sopia tuomaan mustien ulkovaatteiden seuraksi hiukan väriä, mutta itse en noista väreistä piittaa. 

Huivin neulomiseen, pingottamiseen, tupsujen tekemiseen ja päättelyyn meni kaikkinensa noin parikymmentä tuntia ja huivia neuloessa katselin uutisia, Pikku Kakkosta, Myyrää, Taivaan tulia, kolme osaa Silta-sarjasta sekä elokuvat Koskemattomat, Ja keskellä virtaa joki sekä Unna ja Nuuk.Lanka: Drops Delight (75 % villaa ja 25 % polyamidia / 50 g =175 m)
Langan kulutus: 150 g (kolme kerää)
Puikot: 3,5 mm / 100 cm kaapeli

1 kommentti:

Liila kirjoitti...

Ihana valikoima huivin kanssa katsottuja ohjelmia :) Tällaisia perushuiveja jokaisella pitäisi olla monta varastossa. Vaikkei langan väritys ole oma lempivärini, on se kuitenkin todella kaunis!