keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Traveling woman -huivi

Nyt tämäkin valmistui, jippii! Olen tehnyt tätä sohvatyönä, sillä tässä piti koko ajan seurata ohjetta. Löysin tämän ohjeen joskus Ravelrystä (ohje on maksullinen) ja keksin, että siihen voisin käyttää Riikasta ostamaani lankaa. Olen miettinyt, että mitä siitä tekisin, kun sukkana ei varmaan kestä ja lapasena voi olla turhan karheaa.  Lanka on täyttä villaa ja siis suhteelisen karheaa, mutta itse asiassa  se pehmentyi minusta selvästi pingotuksessa.  En osaa sanoa sen paksuutta, sillä siinä ei ollut mitään vyötettä - langat olivat myyjällä korissa eri kokoisina vyyhteinä. Puikkoina käytin 100 cm pitkiä pyöröjä, joissa oli 3 mm päät.

Ohje on hurjan pitkä, 15 sivua tekstiä, kuvia ja taulukoita, mutta kun vihdoin aloin sitä tutkimaan, niin siinä olikin erilliset ohjeet eri paksuiselle langalle ja kaikki mahdolliset taulukot, mitä ohjeista voi vain laatia.  Itse ohje ei siis ollutkaan niin pitkä kuin olin pelännyt eikä huivi ollut niin vaikea kuin mitä ensin luulin. 

Tämä on minusta ihanan väristä lankaa ja olen lopputulokseen kyllä perin tyytyväinen.  Huivista on ohjeessa useampi versio eli voipi olla, että teen sen jokus vielä uudestaan jostain toisesta langasta ja vähän eri versiona.  

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Kaunis huivi ja lanka on minustakin ihanan värinen!