sunnuntai 7. elokuuta 2016

Suru-uutinen


Lähikauppani Kretliini lopettaa.  En ollut uskoa sitä todeksi, mutta uskottava se on. Netti vie kivijalkakaupat, mikä on tosi surullista.  Lankojen ja värien ihailu on kaupassa aivan toista kuin ruudun äärellä.  Eikä netissä voi hiplailla.  Mistä minä nyt saan lankaa muutaman tunnin sisään, jos joku sattuu loppumaan?  Kretliinissä on ollut tosi hyvä valikoima Dropsin lankoja - aina kaikkia laatuja ja kaikissa väreissä.  Sen lisäksi kaikkea sitä välineistöä, jota neuloja tarvitsee puhumattakaan kankaista kumppareista, neppareista ja napeista.   Lähikaupungissakaan ei ole missään niin hyvää Dropsin lankojen valikoimaa.  Tosi, tosi harmi.  

Samana aamuna, kun tämä suru-uutinen levisi, kävin hamstraamassa tärkeimpiä lankoja. Kahdenvärisiä valkoisia baby merinoita värjäykseen 


ja niiden lisäksi muita merinoita pipoihin, Karismaa lapasiin ja pari yksiväristä ohutta Regiaa sukkiin (unohtuivat kuvasta).  Lisäksi kaapeleita ja vähän puuhelmiä.  Isompi neitokainen oli mukana ja löysi itselleen muutamia pikkujuttuja (eivät ole kuvassa).  


Luulen, että tulen käymään siellä vielä monta kertaa ennen viimeistä päivää.  Mutta ei ole kivaa, vaikka sitä ihteään saa nyt tosi halvalla.  Ei ole. 

Ei kommentteja: