torstai 28. tammikuuta 2016

Purosta raitaa


En siis pidä ainaoikeasta (tullut vissiin jo muutamaan otteeseen ilmi...), mutta isompi tyttö on oppinut koulussa neulomaan ja ajattelin, että neulotaanpas yhdessä sille huivi! Lankakaapissa on laatikollinen Novitan Puroa ja sehän kävi tähän hyvin.  Valkoiset raidat ovat Nepalin loppuja ja oli siinä jotain muutakin samantyppistä lankaa.  


Loppujen lopuksi neuloin tämän melkein yksin, kun oli sopivasti puhelinpalaveripäivää sun muuta, joihin tällainen aivoton edes-takaisin neulominen on aivan omiaan.  Puroa meni melkein pari kerää, Nepalista en osaa sanoa, kun sitä oli useampi vajaa kerä.  Ehkä yhteensä noin kaksi kerää sitäkin.  Hapsuja varten piti ostaa Dropsin Limaa, kun Nepal oli paikallisesta kaupasta loppu. 


Malli: Ainaoikeaa, 25 s puikolla
Puikot: 5 mm pyöröt
Lanka: Valkoinen: Drops Nepal (65 % villaa, 35 % alpakkaa. 50 g / 75 m)
Liukuvärätty: Novita Puro, sävyt Kukkaniitty ja Aamurusko (100 % villa. 50 g /200 m)
Hapsut: Drops Lima (65 % villa, 35 % alpakka. 50 g / 90 m)

3 kommenttia:

rita kirjoitti...

Hih! Terveisiä vaan yhdeltä aivotonta toimintaa harrastavalta ainaoikeinneulojalta :D

Liila kirjoitti...

Aivan ihanat nuo värit! Kauniisti vaihtelevat. Ja kyllä sitä tarvitsee välillä jotain aivotonta neulottavaa. Minusta tähän sopii erittäin hyvin tuo aina oikein neule. Tuo eloa pintaan.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Lämmin ja nätti kaulahuivi on tyttösellä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vastavierailulle Aurinkokujajallekkin.