perjantai 22. tammikuuta 2016

Joulukorttiaskartelua
Toissa jouluna tein kuusiaiheiset joulukortit ja sama meinikin jatkui myös viime jouluna. Olin ottanut syksyllä Gudrun Sjödenin kuvaston talteen, kun siinä oli niin ihania kuvia.  Kun sitten marraskuun lopulla ryhdyin miettimään, että minkälaisia kortteja sitä tänä vuonna väkräisi, niin huomasin, että kuvaston kauniista kuvista tulisi mahtavia kortteja!


Kuvaston paperi on sellaista pehmeää ja kuvat kauniita.  Niistä sai hyvin erityyppisiä kuusia eri ihmisille.  Kuusen havuja metsänkävijöille, kirjapinoja kirjojen ystäville, koruja kauneuden kaipuisille ja ihania kukkakuoseja naisille.  Jokaiselle jotain!


Teinpä muutaman kuusen myös tekstikohdista. Oman äitini kuusessa luki jotain dekkareista pitävästä isoäidistä. Käsitöistä pitävälle miehen tädille leikkasin kuusen, jossa oli tekstiä räsymatoista. 


Miehille huonekaluja ja havuja. 


Kukkakuoseja naisille.  

Leikkasin kuusen neljään tai viiteen osaan, liimasin palat pahville niin että jätin palojen väliin pienet raot ja lopuksi kiinnitin kuusen yläosaan kuumaliimalla rusetin. Hyvän joulun toivotus on kortin kääntöpuolella.  Ensi joulun korttikin taitaa liittyä kuusiin... suunnittelu on jo hyvällä mallilla!

Ei kommentteja: