lauantai 20. syyskuuta 2014

Lapasia lahjoiksi

 
 
Tein viime syksynä Florence-myssyjä ja nyt oli vuoro tehdä niille seuraksi lapaset.  Lähtevät postin mukana syksyn aikana lämmittämään ystävien käsiä.  
Ohje on Dropsin ja löytyy täältä.

Kyllä oli muuten lystiä neuloa välillä paksua lankaa paksuilla puikoilla!  (Resori tehtiin 3,5 mm puikoilla ja muu lapanen 4 mm puikoilla.)  Aivan ihanan nopeasti tuli valmista.  Yhteen lapaseen meni laskujeni mukaan noin 2,5 tuntia. Ovat keskenään vähän eri kokoisia, toivottavasti ovat saajilleen sopivan kokoisia. 
 
 
Nämä oranssit ovat isoimmat (koko L), tein näihin viisi mallineuletta ennen kärjen kavennuskuviota ja peukkuun 13 kierrosta ennen kavennuksia.
Lanka on Dropsin Nepalia ( 65 % villaa ja 35 % alpakkaa, 50 g / 75 m).
 
 
Nämä punaiset ovat S/M-kokoiset, mallikuvioita tein näihinkin viisi ennen viimeistä kuviota, jossa tehtiin kavennukset. Peukussa on 11 krs ennen kavennuksia. Lanka on Drops <3 you 4, jossa on 55 % alpakkaa, 40 % villaa ja 5 % pellavaa.  (50 g / 75 m)
 
 
Nämä violetit ovat myös Dropsin Nepalia. Ne tein S/M-kokoisina, mutta neuloin vain neljä mallikertaa ennen loppukavennuskuviota ja peukussa 11 krs ennen kavennuksia.
 
Lapasten resorien yläreunaan ompelin ompelulangalla Helmikaupasta ostamiani
"Made with love" -merkit.
 
 
Noiden oranssien lapasten kanssa saajalle on tarkoitus neuloa myös sisälapaset,
niistä myöhemmin lisää...

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kauniita lapasia!

Liila kirjoitti...

Todella kauniita lapasia!! Ja jälleen kerran, voi mitkä värit <3