keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ystävälle!
 
Sitä oranssia pipoa tehdessäni ajattelin, että teen sitten ystävänpäiväksi pipoon sopivan kaulurin kuplatekniikalla.  Nyt se on valmis. Tuli minusta juuri sopivan kokoinen eli sellainen, joka tarpeen tullen pysyy ylhäällä nenän ja poskien suojana, jos on oikein kova viima. 

Pohjavärinä on sama lanka kuin siinä pipossa eli Dropsin "Drops <3 you 2"-lanka, jossa on 50 % alpakkaa, 40 % villaa ja 10 pellavaa. (100 g / 100 m). Kuplissa on liukuvärjättyä Dropsin Big Delight -lankaa, joka on 100 % villaa (100 g / 190 m). Tuo pohjaväri loppui päättelykerroksella, jolloin korvasin sen Dropsin Nepalilla, joka oli melkolaikka samaa sävyä. (Mulla ei oo ihan niin justiinsa nää jutut...) 

Monelle ei tämän väriset asusteet käy, mutta lahjan saaja on sitä tyyppiä, jolle tällainen poltettu oranssi sekä vihreä käyvät kuin nenä päähän :-).  Ensi viikolla pistän tämän postiin ja toivon, että lämmittää pakkasella ja tuo iloa ja väriä ystäväni talveen!

Silmukoita on tässä 88 ja kuplien ohje löytyy esimerkiksi täältä. Tein 6 krs 1 o 1 n -resoria molempiin reunoihin ja välissä on 10 kuplarivistöä.
Malli: Oma
Lanka: Drops <3 you 2 sekä Drops Big Delight
Puikot: 5 mm ja 80 cm pyöröt (paitsi yläresori 4 mm päillä)

1 kommentti:

Liila kirjoitti...

Värit ovat todella valloittavat!!! Ihana kauluri!