keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Sydämiä sydämiä!Tämäkin on ystävänpäivälahjaksi eräälle Tärkeälle Tyypille eikä siksi minulle sopiva väri ollenkaan... Päällä nämä asusteet vain ovat minusta kivempi kuvata, kun pöydällä kuvattuna niistä ei minusta saa niin selkoa, että minkä mallisia ovat.  Siksi kuvaan nämä aina itselläni, vaikka eivät välttämättä minulle niin sovikaan. 

Tämän mallin näin seuraamassani Napit puuttuu -blogissa. Mallin nimi on From Norway with love ja sen ohje löytyy täältä.

Lankana käytin Dropsin Merino Extra Finea kolmessa eri värissä.  Neuloin tämän itse asiassa kahteen kertaan, kun neuloin nuo mustat sydämet ensin liloiksi, mutta sitten ajattelin että saajalle sopisi ehkä sitten parhaiten tällainen musta-harmaa.  Olin jo päälakikavennuksissa, mutta purinkin sitten tuohon ensimmäisen sydänrivistön loppuun ja neuloin pipon uudestaan. Minusta pipo vaati tupsua, vaikkei ohjeessa sellaista olekaan.

En ole mikään kirjoneulefani, kun koko ajan on pieni paniikki, että kiristääkö liikaa vai liian vähän.  Onneksi höyrytys auttaa.  Merino vaan näyttää lötkistyvän höyrytyksestä aikalailla, mutta tämä malli nyt on muutenkin tuollainen lököttävä.  Toivottavasti saaja tykkää.  Itse arvioisin tämän sopivan hänelle, mutta pieni jännityksen poikanen näissä lahjoissa aina on...

 
 
 
 
Malli: From Norway with love
Lanka: Dropsin Merino Extra Fine
Puikot: 3,5 ja 4,0 mm

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kaunis pipo, tuo tupsu on mainio lisä!

Liila kirjoitti...

Aivan ihana pipo!!! On ollut minunkin to do-listalla, mutta kun se lista on niin pitkä... lähes loputon :D

Sanna kirjoitti...

Tosi nätti sydänpipo! Minäkin ihastuin Tiinan pipoihin niin, että piti saada oma sydänpipo. Tupsu näyttää kivalta!

HeJu kirjoitti...

Taas kerran hieno myssy, erilaisen kaunis. Hyvät värit.:)