keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Kiitossukat


Tässä ovat kolmannet Hipsulaisen karusellit :-). Näissä jo sitten vähän mätsäsin noita raitoja ja laitoin tummanharmaata niiden väliin. Niin ja löysin uuden ja helpomman silmukointitavan noiden sivuosioiden yhdistämiseen. 



Näissä nuo värit menevät minusta kivasti, kun jaksoin vähän tsekkailla niitä. 



Voi että, kun oon kyllä ihan koukussa näihin! Arvatkaa montako erilaista Socki-kerää mulla on lankajemmassa odottamassa puikoille pääsyä...? 



Tämä pari meni kiitokseksi kälylle, joka otti neitokaiset kylään erääksi viikonlopuksi serkkunsa kanssa leikkimään. Toivottavasti ovat mieluisat! (Vaikka ovat kyllä tosi hassun näköiset noin pöydällä maatessaan :-) )



Lanka: Adlibris Socki (musta ja raidoittuva)
Puikot: 4 mm


4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Nää on kyll jännät sukat, kaikilla ne on hyvin istuvan näköiset jaloissa ja sit ihan hassut tyhjillään.
Mä silmukoin neuloen, ja se on aikas helppo ja nopsa tapa.

Aino P. kirjoitti...

No sepä se, ovat niin hassut tuossa pöydällä :-). Mä silmukoin kans ne yhdet sukat, mutta sitten löysin Hipsulaisen fb-sivujen tiedostoista sellaisen helpon tavan, jossa siiretään ne silmukat ensin uudelle puikolle ottaen silmukoita vuorotellen molemmilta puikoilta ja sitten vaan vedetään silmukka kerrallaan toisen yli. On tosi helppo ja nopea, vaikkei ihan niin siisti kuin silmukoiminen, joka on minusta aina niin hidasta ja vaikeaa...

Emma kirjoitti...

Omituisimman näköiset sukat ikinä, mut hienot jalassa :D

Aino P. kirjoitti...

No ne kyllä on oudot :-D