torstai 18. lokakuuta 2018

Ensimmäiset Hipsulaiseni!


Näin elokuussa Hupsistarallaa-blogissa aivan hykerryttävän erilaiset ja hauskat sukat! No niitähän oli heti päästävä kokeilemaan!  Ohjeen sai liittymällä fb-ryhmään, jossa ihmiset postailevat näitä karusellisukkia ja ryhmässä on tosi paljon myös saksalaisia ja ruotsalaisia.


Ekat karusellisukat tein Adlibriksen Socki-langasta. Kantapään, varvasosan ja resorin tein mustalla, mutta siinä välissä neuloin tuota itseraidoittuvaa Sockia ja annoin värien vaihtua omaan tahtiinsa. 

Nämä siis aloitetaan kantapäästä neulomalla koko ajan surentuvaa ympyrää ja lisäyksiä tehdään seitsemässä kohdassa niin, että työhön tulee 6 osaa. Näistä kaksi silmukoidaan tuossa jalkapöydän päällä yhteen ja sitten neulotaan toiseen päähän varpaat ja toiseen päähän resori. Näissä ekoissa sukissa silmukoiminen ei oikein onnistunut ja pariin kohtaan tuli pienet reiät, joten jätin nämä kokeiluversiot nyt itselle. Mutta onpa vain hauska malli neuloa! Ja piristävää neuloa välillä paksulla langalla, kun valmista tulee niin sukkelaan. 

Tällä langalla ja tässä koossa tein ympyrää, kunnes yhdessä osassa oli 22 silmukkaa. Näistä tuli hyvät noin 39-kokoiselle


Alemmassa kuvassa näkyy tuo sukan rakenne hyvin. Nyttemmin ohje on ladattavissa myös Ravelryssä.


Puikot: 4 mm 
Lanka: Adlibris Socki

2 kommenttia:

HeJu kirjoitti...

Ihania Hipsulaisia olet luonut!

Aino P. kirjoitti...

Kiitos! Nää on kyllä hauskoja!