sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Tylsä täti
Mikä on pahin joululahja, jonka lapsi tai murrosikäinen voi saada?  Kirja ja villasukat!  Ja tiedättekö mitä? Minä aion olla tänä jouluna se tylsä sukulaistäti, joka antaa lahjaksi juuri ne inhokkilahjat. Miksikö? No, koska en ole näille veljenpojille koskaan tainnut neuloa mitään ja täytyyhän minun olla tasapuolinen kaikkia sukulaisparkoja kohtaan, buahhahhaa!!!

Joulun alla kaikkia käsitöitä ei voi postata, mutta luulen että nämä poijjaat tuskin blogiini eksyvät.  Laitetaan nämä siis jo tänne.  


Molemmat raidoittuvat langat ovat Austermannin Steppiä, jossa on Aloe veraa ja Jojobaöljyä. Sitä on kyllä mukava neuloa!  Sukkien kanssa tilasin pojille kalastuskirjat, toinen saa pilkkiaiheisen ja toinen haukikirjan.  Taidan ostaa pakettiin vielä konvehtirasiat, niin saavat raukat edes suut makeaksi. 

Nämä isommat ovat toivottavasti noin kokoa 43. Niissä on 20 s resorissa, sitten 50 krs varressa ennen kantapäätä.  Kantapään jälkeen 65 s ennen värinvaihdosta ja kärkivärillä on tehty 5 krs ennen sädekavennusten alkua. 


Malli: Oma perussukka. Resorissa oikeat silmukat neulottu takakautta.
Lanka: Raidoittuva Austermann Step (75 % villa, 25 % polyester. 100 g / 420 m. Yksivärinen Austermann Step classic, sama koostumus. Menekki yht. 69 g.
Puikot: Resori 2,25 mm, muualla 2,5 mm

Nämä pienemmät ovat toivottavasti noin kokoa 41. Niissä on muuten saman verran silmukoita kuin noissa isommissa, mutta jalkapöydässä 5 s vähemmän. Tuo lime on muuten luonnossa selvästi kirkkaampaa.  Kamera näköjään vähän latistaa sävyjä.


Malli: Oma perussukka. Resorissa oikeat silmukat neulottu takakautta.
Lanka: Raidoittuva Austermann Step (75 % villa, 25 % polyester. 100 g / 420 m. Yksivärinen Drops Fabel, sama koostumus. Menekki yht. 67 g
Puikot: Resori 2,25 mm, muualla 2,5 mm

2 kommenttia:

rita kirjoitti...

Etkä ole!!! Ihanat lahjat!

Liila kirjoitti...

Ja vanhemmitenhan nämä ovat sitten aivan huippulahjat :) Uskon kyllä, että nykynuoret osaavat arvostaa villasukkia ja kirjoja.