perjantai 9. lokakuuta 2015

Lämpöiset synttärionnittelut!Eräällä tärkeällä ihmisellä oli juuri syntymäpäivät.  Häntä varten olen säästellyt tätä luksuslankaa, jonka tilasin ehkä vuosi sitten.  Harmillisesti se loppui kesken reunapitsin, joten jouduin penkomaan varastojani ja siksi tuo reunapitsi on nyt eri värinen.  


Malli on sama, jonka tein äidilleni verahelttaseitikillä värjätystä merinosta viime talvena.  Huivi on pieni, mutta mahtuu sopivasti takin alle ja on hyvä sisäkäytössäkin. 
Pingotuksen ja pakkaamisen kanssa tuli hiukka kiire, kun tässä on ollut ilta- ja viikonlopputyötä ynnä muuta, mutta isompi neitokainen oli kiltti ja kiikutti paketin postiin juuri viime tipassa ja kiltti kaupan täti antoi sen mennä kirjeenä, vaikka joutui kuulemma vähän tunkemaan sitä sen testireiän läpi...  Mutta näin saimme lahjan ajoissa perille.  Onnea vielä sinne etelään!


Malli: Kiekko (Ravelryssä, maksullinen)
Lanka: Three Irish Girls / Congdon Merino silk 
( 80 % merino, 20 % silkki. 3,5 oz / 410 yards. Väri: Narcissa) 
Reunapitsissä: Drops Baby merino (100 % baby merino, 50 g / 175 g)
Puikot: 4 mm Knit pron pyöröt

5 kommenttia:

rita kirjoitti...

Oi, miten kaunis!

Aino P. kirjoitti...

Kiitos ☺

Vyyhti kirjoitti...

Kaunis huivi tuli, varmasti on mieluinen. Tuo erivärinen reunapitsihän on oikeastaan ihan hauska, ei yhtään haittaa että lanka loppui kesken kun lopputulos on noin kiva.

Liila kirjoitti...

Henkeäsalpaavan kaunis! Tuo reunapitsi on kaunis, vaikka onkin eri värinen.

Aino P. kirjoitti...

Kiitos! Joo vois luulla, että reunapitsin kuuluukin olla eri värinen :-)