maanantai 14. syyskuuta 2015

Rokkisukat rokkimimmille


Täällä blogissa on ollut useammastakin syystä nyt vähän taukoa. Ensinnäkin on ollut teknisiä ongelmia, kun en ole saanut kuvia lisättyä tähän postaukseen ja toisekseen olemme muuttaneet ja siinä on ollut sen verran hommaa, että käsitöille ei ole kyllä jäänyt viime aikoina paljoa energiaa...  

  Mutta asiaan: Tämä Pärnusta ostettu lanka aiheutti aika lailla harmaita hiuksia.  Aloin ensin tekemään sukkia käyttämällä pelkästään tuota väriä vaihtavaa lankaa, mutta johan tuli tympeää jälkeä.  Ei kun purkamaan.  Kerällä lanka oli minusta metkan näköistä, mutta neulottuna jälki olikin ihan sekavaa.  Jollain sitä piti raidoittaa. Mietin keltaista tai violettia, mutta sitten otinkin pariksi tutun ja turvallisen tummanharmaan. Näin niistä tuli jotakuinkin järkevän näköiset.


Nämä sukat lähetin rokista pitävälle ystävälleni.  Eivät nuo nyt kummoiset ole, mutta ovatpahan tuollaiset tummat perussukat arkeen. Ja kovasti onneksi lämmittivät saajan mieltä, viimeksi kun on saanut lahjaksi sukat mummoltaan noin kaksikymmentä vuotta sitten.  Olikin siis jo aikakin saada uudet lahjasukat!


Malli: Perussukka, koko noin 38 (toivottavasti)
Lanka: Raidoittuva Trekking (XXL). 75 % villa, 25 % polyamidi. 100 g / 420 m
Tummanharmaa: Opal.75 % villa, 25 % polyamidi. 100 g / 425 m
Puikot: Resori 2,25 mm, muualla 3,0 mm.

1 kommentti:

Liila kirjoitti...

Kauniit sukat! Raidoitus rauhoittaa värikästä lankaa.