sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Rakkauden tumma huivi


Ostin tämän ihanan pehmeän merinolangan toissakesänä Dublinissa, jossa olimme armaani kanssa viettämässä 10-vuotishääpäiväämme.  Siellä se makoili vaatekaapin merinolankalaatikossa, kunnes vihdoin ehdin saamaan sen puikoille.
 
 
Vyyhdillä nämä kirjavat huivilangat ovat aina tosi ihania, mutta olen huomannut, että kaunista huivia niistä on vaikea saada... Tätäkin yritin ensin raidottaa viininpunaisella ja sitten harmaalla, mutta sitten ajattelin, että anti olla, ja annoin mennä ihan vain yksikseen.  Onhan tuo aika kirjavaa, mutta saapi ollakin.  Puikkojen kokoakin vaihdoin isompaan, kun tuntui että ensimmäisillä tuli liian tiukkaa.  Vieläkin olisi vaikka saanut olla isommat.
 
 
Malli on Heidi Alanderin Titanium, mutta lanka loppui vähän kesken eli oikeasti pitsireunuksen kuuluisi olla leveämpi.  Sen verran tein malliin muutoksia, että tein tuossa runko-osassa sileää ainaoikean asemesta, koska en ainaoikeasta pidä ja keskilisäykset tein erilailla niin ettei siihen tullut tuota reikärivistöä. 
 
Joskus olisi kiva tehdä tämä malli ihan kokonaankin.  Meinasin, että pidän tämän kotona sellaisena viluisten iltojen kaulanlämmittimenä.
 
 
Malli: Titanium (Heidi Alander)
Lanka: Fyberspates: Vivacious 4Ply (100 % merinoa. 100 g / 365 m)
Puikot: Muistaakseni 4,5 mm

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Kaunis huivi ja ihana muisto matkasta ja merkkipäivästä.