perjantai 24. lokakuuta 2014

Opossumin lämpöä ystävälle

 
 
Nämä opossumilapaset menevät pukin matkassa ystävälle aluslapasiksi.  Tästä merino-opossumisilkkilangasta kerroin tarkemmin tässä aiemmassa postauksestani, joten ei siitä sen enempää.  Tuon pintaneuleen löysin joskus netistä, linkki sinne löytyy tästä. On minusta hyvä vaihtoehto, jos tekee jotain yksiväristä. 

Löysin kerran yhden ohjeen, jossa on tuon tyyppistä kuviota, mutta se oli moniväärinen.  Meinaan kokeilla sitä joskus, kunhan joudan.  Se näytti tosi  kivalta ja siihen saa hyvin käytettyä kaikenlaisia kirjavia lankoja.  Siinä nuo kuviot oli tehty värillisellä ja pohja yksivärisellä langalla. Mutta palataan siihen tuonnempana :-).  Tämä kuvio on tosi simppeli tehdä eli jospa sekään ei olisi niin kauhean vaikea, vaikka ohje näyttikin nopeasti silmäiltynä monimutkikkaalta.
 
 
Lanka ei ihan riittänyt kahteen lapaseen, joten jouduin käyttämään jälkimmäisen lapasen resorissa, sormenpäissä ja peukalossa Dropsin alpakkaa...
 

Lanka: Kauri (60 % merinoa, 30 % opossumia ja 10 % silkkiä. 40 g / 153 m)
Puikot: 3 mm

2 kommenttia:

Liila kirjoitti...

Kaunis kuvio! Täytyy ehdottomasti laittaa talteen. Kävisi kuvioksi vaikka poikien lapasiin, kun vain pohjaväri on oikea :)

Sanna kirjoitti...

Kauniit lapaset!