sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Florence-lapasetNämäkin ovat ihan itselleni. Jos muistat vielä tämän Riikan-villasta tehdyn Florence-myssyn ja samasta langasta neulomani  Traveller Woman -huivin, niin ne saivat  nyt seurakseen Florence-lapaset, joiden ohje on siis Dropsin ja löytyy täältä. Nyt on sitten tällä naisella koko setti samasta langasta!  Tuo on minusta ihana väri. 

Lapasten ohje on tarkoitettu Dropsin Nepal -langalle ja koska Nepal on tuota Riikan-villaani paksumpaa, käytin lankaa kaksinkertaisena kuten tein myssyssäkin.  Lapasista tuli reilut niin kuin oli tarkoituskin, sillä pidän niitä näiden Rinsessa-lapasten päällä päällilapasina.  Kyllä ovat kuulkaa yhdessä lämpimät!  Eikä tämän Riikan-villan karheuskaan haittaa, kun ovat noiden ihanan pehmeiden Rinsessa-lapasten päällä.  Näitä oli hauska tehdä, saatanpa tehdä tällaiset joskus lahjaksi jollekulle.  Tuon kuvion oppi helposti ulkoa.
 

 
 


 
Malli: Florene
Lanka: Riikasta ostamaani 100 % suht ohutta villaa yht 68 g
Puikot: 3,5 ja 4 mm

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kaunis setti!

Liila kirjoitti...

Kauniit lapaset! Näytti lankaa vieläkin jääneen jäljelle. Kovin on riittoisaa :)

Aino P. kirjoitti...

Totta, mitähän siitä vielä keksisi :-). Ostin sitä silloin yhden ison vyyhdin. Ihmettelin itsekin, että voiko tää olla sitä samaa lankaa... Mutta kyllä se vaan on :-)