maanantai 15. tammikuuta 2018

Pipo kummipojalle
Olen se tylsä täti, jonka paketeista löytyy aina jotain neulottua... Eikös jokaisella lapsella täydy olla yksi sellainen? Tälle kummipojalle annoin tänä jouluna kaksi pipoa: Rikke Hat -pipon leudommille päiville ja tämän Siksak-pipon sitten kovemmille pakkasille. (No myös Vallilan petivaatteet ja konvehtirasian.)


Tämä ohje on ollut mulla jo pitkään to do -listalla ja kylläpä olikin mukava neulottava! Mun löysällä käsialalla oli vaan pakko lyhentää sitä, ettei siitä olisi tullut niin valtavan pitkä. 

Tässä kuvassa mallina 12-vuotias neito, mutta sopiva oli myös kahta vuotta vanhemmalle serkulleenkin ja pipo tulikin heti joululomalla käyttöön. Mokoma kun oli kuulemma juuri hukannut entisen, vasta ostetun piponsa.  
Malli: Siksak-pipo (muokattu lyhyemmäksi)
Lanka: Drops Merino Extra Fine
Puikot: 3,0 ja 3,5 mm (pienemmät kuin ohjeessa)

3 kommenttia:

rita kirjoitti...

Olet kaikkea muuta kuin tylsä kummitäti. Omani oli samaa maata. Kovassa käytössä ovat kaikki ihanat poppanaliinat ja torkkupeitto olleet vuosikausia, lapaset ja sukat on jo loppuun kulutettu. Mutta aarteita olivat ❤ Varmasti myös sinun kauniit ja käpälään, tassuun ja päähän sopivat lahjasi ❤

Emma kirjoitti...

Neulelahjat on kaikkea muuta kuin tylsiä ;) Mainio pipo!

Aino P. kirjoitti...

No kiitos, toivottavasti on näin!