sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Pyryt juhlakalulle


Kaverini täyttää loppuvuonna vuosia ja on ainakin joskus ollut innokas lintuharrastaja. Niinpä tein hänelle lahjaksi nämä Niina Laitisen Pyryt. Käytin näihin lupiinilla väärjäämääni Socki-lankaa, joka oli muuttunut turkoosista vihreäksi!  Perin outoa, mutta Facebookin väräysryhmässä kun tätä ihmettelin, niin samoin oli käynyt muillekin. Mutta eipä se minua haittaa, hyvä on tuo vihreäkin väri.  


Ensin luulin langan olevan yhtä ohuempaa, mutta ei ollutkaan (olin sotkenut vyötteet), mutta sen vuoksi tein nämä isommilla silmukkaluvuilla. Ihan ok kokoiset ovat, mutta seuraavan kerran voisin tehdä nämä pienemmillä silmukkamäärillä, jos teen nämä vielä näin paksusta langasta. 


Nämä olivat kyllä super nopeat neuloa, en kyllä muista milloin olisin viimeksi neulonut sukkia paksusta langasta. Yhden sukan neuloi helposti parissa päivässä. Ja aika tarkkaan meni tuo vihreä lanka, vain nuo lyhyet pätkät jäi jäljelle! Ja ensi kerran voisin vähän muokata tuota kuviota, ottaa tuosta linnun jalkojen juuresta noita joitain vihreitä täpliä pois, se voisi väähän selventää tuota alareunaa. 


Malli: Pyryt (Niina Laitinen)
Lanka: Vihreä: Lupiinilla itse värjätty Adlibriksen Socki
Valkoinen: Dropsin Merino Extra Fine
Puikot: 3,5 mm (muistaakseni)

2 kommenttia:

HeJu kirjoitti...

Hienot sukat ja kaunis lanka.

Aino P. kirjoitti...

Kiitti! Olivat kyllä tosi helpot ja nopeatekoiset.