sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Unelmanpehmeä kiekko

 
Tämä oli kyllä varsin hauska malli!  Ja ihana lanka! Kerrassaan onnistunut neulomus siis ainakin omasta mielestäni.  Tämäkin lanka on Sanskin ja värinsä tämä on saanut verihelttaseitikkien lakeista.  Kuvissa se ei ehkä näy, mutta väri on ihanasti sellaista semisolidia eli värisävy ei ole täysin tasainen, vaan ihanan vivahteikas.  Ja tämä lanka on kyllä ihanan pehmeää.  Tämän kun kietoo kaulaansa, niin ei palele eikä kutita!
 
 
Ohjeen löysin jo jokin aika sitten Ravelrystä, mutta vasta nyt oli olemassa siihen täydellisesti mätsäävää lankaa ja ihminen, kenelle ajattelen tämän käyvän täydellisesti! Huivi on lämmin, mutta sen verran pieni, että se mahtuu hyvin takin alle.  Toisaalta sen voi laittaa myös harteille, mutta luulen, että sillä tavoin ei huivin saaja sitä tule pitämään.  
 
Malli oli hauska neuloa ja se edistyi nopeasti (laskujeni mukaan huiviin meni yhteensä noin 15 tuntia).  Pitsiosuudessa on vain kahdenlaisia rivejä ja mallikerta on sen verran lyhyt, että sen oppi helposti.  Suosittelen!
 
Ja tätä lankaa aijon ehdottomasti tilata tai ostaa lisää.  Toivon Sanskin tulevan joskus näille seuduille myyjäisiin tai messuille, että pääsen hypistelemään lankoja ja ihastelemaan värisävyjä luonnossa. 
 
 
Lanka: Sanskin 100 % merino 50 g / 235 m (menekki 96 g)
Malli: Kiekko (Ravelrystä, maksullinen)
Puikot: 4 mm  

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kauniita huiveja olet neulonut!

Liila kirjoitti...

Todella kaunis tämäkin. Ja kyllä nuo luonnonvärit ovat sitten kauniita <3