perjantai 31. heinäkuuta 2015

Raitaa raitaa...

 
 
Reissussa piti aloittaa jokin uusi työ, kun sain ne raitapolvarit valmiiksi. Eihän sitä ilmankaan osaa olla :-). Puikoille pääsivät taas raitasukat, kun mukanakaan ei ollut muita puikkoja kuin kahdet lempisukkapuikkoni.
 
En ostanut Pärnusta tai Kuressaaresta kuin viisi lankakerää (niistä lisää tuonnempana), mutta pääsinkin heti testaamaan kahta niistä.  Tuo raidoittuva oli nimittäin elämäni ensimmäinen Langin lanka, aiemmin olen tyytynyt vain ihailemaan niitä paikallisessa lankakaupassa.  Langin parina on yksiväristä violettia Regiaa.  Tällaiset niistä tuli.
 
 
Tuo Langin raidoittuva lanka oli kyllä superihanaa!  Tosi pehmeää ja siis aivan ihanaa neuloa!  Aika löysäkierteistä se tosin on, joten jos sellainen haittaa, niin sitten en tätä suosittele.  Neuloin sukkia 4 krs vuorotellen kerän päältä ja sisältä ja välillä piti kyllä purkaa pätkä pois, kun molemmista alkoi tulla samaa väriä.  Silti sukkiin jäi muutamia kohtia, jotka eivät ole minusta värinvaihdoltaan kovin onnistuneita.  Värit vaihtuivat nimittäin kerällä joskus tosi nopeastikin, jolloin yhteen raitaan tuli kahta aika erilaista väriä. 

Ensimmäisen sukan päättelin paluumatkalla laivalla samalla, kun pelattiin perheen kanssa Ristiseiskaa. Autossa loin toisen sukan silmukat ja se valmistuikin sitten vasta kotisohvalla.
 
Sukat menevät lahjalaatikkoon ja aikanaan eräälle tärkeälle ihmiselle.   

 
Malli: Oma perussukka
Lanka: Violetti: Regia (75 % villa, 25 % polyamidi. 100 g / 420 m)
Raidoittuva: Lang Mille Colori (75 % villa, 25 % polyamidi. 100 g / 420 m)
Puikot: Resori 2,25 mm, muualla 2,5 mm

3 kommenttia:

rita kirjoitti...

Herkulliset!!!

Aino P. kirjoitti...

Kiitti! Tuossa kerässä on kyllä monenlaista väriä.

Liila kirjoitti...

Ihanat jälleen kerran!!!